Whois
 

Waarom spanjemakelaars.com

Spanje Makelaars is al ruim 15 jaar een verzamelpunt van vertrouwde aanbieders en ontwikkelaars van onroerend goed in Spanje, onder leiding van vastgoed specialist Pim GŁnzel.

Via ons uitgebreide netwerk kunnen particulieren hun droomhuis kopen en/of verkopen, en kan het bedrijfsleven de helpende hand worden toegestoken bij het realiseren van kleine en grote projecten.

Spanje Makelaars is een van de best verkopende Nederlandse makelaars aan de Costa Blanca!

Heeft u bij een andere makelaar een huis gezien, maar wilt u dat wij de aankoop voor u verzorgen? Dat kan! Laat ons weten in welk object u geïnteresseerd bent, en wij nemen contact op met de verkopende partij. Het kost helemaal niets extra, maar u bent wel verzekerd van onze adequate service en afhandeling.

Word zelf makelaar!

Kent u mensen die van plan zijn een huis in Spanje te kopen? Neem contact met ons op. Wij betalen u commissie als een door u aangebrachte klant daadwerkelijk koopt.

Opdrachten

Geen werk is te klein, geen opdracht ons te groot. Informeer u over de mogelijkheden en laat ons helpen uw droom te realiseren.

Uw contactpersoon in Spanje is Pim GŁnzel.

Spanje Makelaars, Calle Bernia 5, 03724 Moraira, Alicante, Spanje

Tel.: (0034) 622 455 396 / pimgunzel@live.nl

Natuurlijk kunt u ook in Nederland informatie over onze producten inwinnen. Wij werken al samen met NVM en VBO Makelaars in het land maar zijn zeer geïnteresseerd in een verdere uitbreiding van ons netwerk. U kunt in alle gevallen uw eigen makelaar met ons contact op laten nemen.

In heel Nederland kunt u ons promotieteam tegenkomen. Vooral sportevenementen worden wekelijks bezocht. Vraag hen om informatie over Spanje Makelaars en het leven in Spanje. Tevens adverteren wij wekelijks in zowel regionale als landelijke kranten, en op succesvolle websites..

Wilt u uw huis te koop aanbieden op www.spanjemakelaars.com? Klik hier!
 
 
Webdesign: INTERNETSERVICEDESK