Home-Service
 

Wie zorgt er voor uw kostbare woning in Spanje?

U bezit een huis in de omgeving van Moraira, maar woont in Nederland. Misschien verhuurt u het wel, of komt u er niet zo vaak als u zou willen.

In dat geval moet het prettig zijn om ter plekke een vertrouwenspersoon te hebben die uw kostbare bezit regelmatig controleert, de tuin bijhoudt, noodreparaties uitvoert en zo u wilt, boodschappen doet en de kachel aanzet als u in de winter langskomt. Spanje Makelaars levert al deze diensten.

Tijdje niet geweest?

Dit is natuurlijk nergens voor nodig!

Heeft het gestormd? Wij gaan kijken of uw huis schade heeft en zo nodig zorgen wij ervoor dat die gerepareerd wordt. Zelfs een bescheiden lekkage kan tijdens een flinke bui al snel in een waterramp veranderen als er niet wordt opgetreden. Zo kan ook de stroom uitvallen waardoor de zwembadpomp niet meer draait en uw ijskasten gaan stinken.

Wat er ook gebeurt, u hoeft daar niets van merken. U zorgt voor de betaling, wij doen de rest. Voor u arriveert, is alles weer tiptop in orde. Daar staan wij voor.

Uw huis verhuren? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. inclusief alle service die daarbij hoort. Neem gerust contact met ons op.

Wij weten wat zorg is!

Spanje Makelaars kan letterlijk alles voor u verzorgen. Van het schoonmaken van uw villa tot aan grote verbouwingen en renovaties. Niets is ons te groot of te klein!

Tijdje niet geweest?

Zo hoort het te zijn en kán het ook zijn!

Wilt u meer weten? Mail of bel/app mij.

Tel.: (0034) 622 455 396 / pimgunzel@live.nl

Meer informatie? Mail of bel!!
 
 
Webdesign: INTERNETSERVICEDESK