Nieuwbouw
 

Nieuw huis laten bouwen? Goed idee!

Steeds meer kopers van onroerend goed in Spanje kiezen voor een nieuw huis.

Een van de nieuwst modellen

Ook aan het interieur wordt gedacht

Een van de modellen

vloerplan

Enkele nieuwe designs. Bel!

Had dit vroeger vooral te maken met de hoge prijzen van bestaande woningen, tegenwoordig heeft dat alles te maken met design, specifieke woonwensen en de hoge kwaliteit van nieuwbouw.

Deze villa's worden sleutelklaar opgeleverd, inclusief grondstuk, een zwembad en natuurlijk al het benodigde papierwerk, inclusief 10 jaar garantie! De eindprijs is vooral afhankelijk van de kostprijs van de grond, maar dat zal duidelijk zijn.

U kunt kiezen uit strakke designs, overgoten met een warme mediterrane saus, maar natuurlijk ook voor de traditionele vormgeving. Voor de prijs is dat niet van belang.

Hieronder treft u nog enkele voorbeelden in verschillende stijlen:

Villa 1

Nieuwbouw villa, sleutelklaar, op 800 m2 eigen grond, inclusief zwembad (8X4) voor (vanaf) 420.000 euro k.k.

Villa 2

Nieuwbouw villa, sleutelklaar, op 800 m2 eigen grond, inclusief zwembad (8X4) voor (vanaf) 420.000 euro k.k.

In principe kan ieder model huis gebouwd worden voor deze prijs. Bepalend is niet het uiterlijk, maar de grootte, de indeling, de gebruikte materialen en de locatie.

Houdt u meer van de traditionele stijl? Geen probleem. Ook die kan gerealiseerd worden voor 370.000 euro. En allemaal op eigen grond, inclusief zwembad.

Hieronder treft u enkele andere modellen:

modern mediterraan design

Houdt u van een meer klassieke stijl?

modern mediterraan design

Ook een fraai ontwerp dat wij voor u kunnen realiseren

modern mediterraan design

Een ander voorbeeld van een klassieke stijl

Een ander voorbeeld van een klassieke stijl

modern mediterraan design

modern mediterraan design

modern mediterraan design

Finca-stijl

modern mediterraan design

Bent u geïnteresseerd? Graag maken wij met u een afspraak en laten wij u zien dat men in Spanje de laatste materialen en technieken gebruikt om een optimaal product te kunnen leveren.

Controle

Al sinds jaren wordt de bouw in Spanje gecontroleerd door gespecialiseerde, onafhankelijke bedrijven. Dit is op voorschrift van de overheid. Als koper van een nieuwbouwproject kunt u een aparte verzekering afsluiten die u 10 jaar garantie biedt.

Ook de bouwtijd is van belang. Via Spanje Makelaars kunt u rekenen op kwaliteit en betrouwbare afspraken. Een bijkomend voordeel is dat u tijdens het gehele proces gewoon Nederlands kunt blijven praten. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Eigen ontwerp

Heeft u een eigen ontwerp in gedachten? Laat de Spanje Makelaars architect er eens naar kijken. U bent niet de eerste klant die zijn eigen schetsen en tekeningen heeft zien veranderen in een fantastisch droomhuis.

Heeft u nog geen grondstuk op het oog? Laat Spanje Makelaars u een aantal interessante voorstellen doen. Via de bij ons aangesloten aanbieders van onroerend goed, kunt u rekenen op een ruim en divers aanbod van bouwgrond.

Wilt u meer weten? Klik in de balk hieronder op de link en vul het formulier in, of bel / mail geheel vrijblijvend:

Tel.: (0034) 622 455 396 / info@spanjemakelaars.eu

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Klik hier!
Webdesign: INTERNETSERVICEDESK