Spanje Makelaars, uw Nederlandse aankoop makelaar aan de Costa Blanca

huisartsenpraktijk centro medico ter overname koop

.

Centro Médico

Ter overname (koop) een goedlopende kliniek (centro médico), incl. het vastgoed, op een prachtige locatie vlakbij zee in één van de meest geliefde dorpen van de Costa Blanca.

Het gebouw meet ongeveer 600 m2 en staat op een eigen grondstuk van ruim 3000 m2. Aan parkeerruimte dus geen gebrek. Er is vergunning voor een uitgebreide huisartsenpraktijk met RX afdeling. Momenteel wordt er ruimte verhuurd aan een tandartsenopraktijk, fitness en een polikliniek van een groot ziekenhuis in de omgeving.

Het geheel ligt zeer goed bereikbaar op korte afstand van dorp en strand, mag trots zijn op een uitstekende reputatie en verkeert in mooie staat van onderhoud. Bij overname van de SL (BV) gaan de vergunning mee naar de nieuwe eigenaar. Je kunt hier dus een vliegende start maken.

Over vliegen gesproken, Zowel het vliegveld van Valencia en Alicante liggen op ongever een uurtje rijden. Natuurlijk zijn alle gegevens voorhanden, van vergunningen tot omzet, dus wie een kijkje wil komen nemen krijgt antwoord op alle denkbare vragen en inzage in alle papieren.

Voor vragen of het maken van een afspraak, bel/app mij op +34 622455396 of mail naar pimgunzel@live.nl

Prijs: 2.200.000 euro k.k.

.

 

.
Bel Pim Günzel op (0034) 622455396

pimgunzel@live.nl
.