spanje_makelaars N i e u w s b r i e f  -  n o v e m b e r  2 0 1 1 spanje_makelaars
Spanje Makelaars
spanje Uw Nederlandse makelaar aan de Costa Blanca nederland
Moraira 525.000 Resale Nieuwbouw Projecten
beeldschone finca bestaande woningen nieuwbouw projectontwikkeling
spanje_makelaars  Klik op de foto's voor informatie  spanje_makelaars 

.

Geachte [VoorNaam], zoals beloofd houdt spanjemakelaars.com u zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt aan de Costa Blanca!

Terwijl Nederland rekening houdt met een flinke daling van de huizenprijzen, heeft men hier dat lot al ondergaan en het zal duidelijk zijn dat dit bijzondere kansen biedt. Spanje Makelaars weet als geen ander de krenten uit de pap te halen wat ons inmiddels vele zeer tevreden klanten heeft opgeleverd.

Of de prijzen verder zakken? Dat is koffiedik kijken, maar afgelopen jaar mocht Spanje meer toeristen ontvangen dan ooit. Hotels hadden een dekkingsgraad van 95% en dat had niemand zelfs durven hopen. Wat natuurlijk alles te maken heeft met de toenemende onrust in Noord Afrika en Griekenland.

Met het grote aantal toeristen zijn ook de verkopen spectaculair toegenomen. Plaatsen als Moraira, Javea maar ook Lliber blijken als vanouds zeer in de smaak te vallen bij de nieuwe groep kopers die op de lage prijzen afkomt. Het is weer druk bij de notaris en dat levert overal blije gezichten op.

En dat is te begrijpen. Wie naar de beurzen kijkt wordt daar niet vrolijk van. Zoals gezegd is investeren in Nederlands onroerend goed geen goed idee, terwijl je geld op de bank niets oplevert en zelfs niet eens meer veilig is.

Nu investeren in de aanschaf van een Spaans huis betekent niet alleen van de huidige lage prijzen genieten, maar tevens bezit u een object dat jaar na jaar enorm veel plezier oplevert, naast - zo u wenst - rendement uit verhuur.

Wie een koopje zoekt, zal hem vinden!

Als zeezicht niet belangrijk is en u bent op zoek naar een vrijstaande villa voor heel weinig geld, dan is deze woning altijd een goede keus:

Moraira

Koopje!!!

Klik op de foto hierboven voor meer afbeeldingen

Deze vrijstaande villa van 150 m2 op 900 m2 grond is wat gedateerd en kan een opknapbeurt gebruiken, maar verkeert in zeer bewoonbare staat. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Afstand dorp en zee slechts 4 minuten rijden. Een ideaal huis om te wonen en/of te verhuren. De prijs is slechts 199.000 euro, echt een superkoopje!

---------

Zoekt u een betaalbaar huis op loopafstand van dorp en strand, dan vraag ik uw aandacht voor de volgende woning:

Moraira - La Cometa

Loopafstand dorp en strand

Klik op de foto hierboven voor meer afbeeldingen

Deze perfect onderhouden 3-slaapkamer, 2-badkamer-villa van 192 m2 staat op een grondstuk van 721 m2. Strand 5 minuten lopen, centrum Moraira 8 minuten lopen. Garage, cv, airco, bar. La Cometa is inmiddels de meest gewilde buurt in Moraira vanwege de rustige en groene ligging, en toch zit u vlak op het dorp en strand. De prijs is 325.000 euro, inclusief alle meubels. De huidige eigenaar is 86 geworden, niet goed ter been en wil snel naar een appartement in het dorp verhuizen. Vandaar de lage prijs.

---------

Natuurlijk hebben wij veel meer zeer aantrekkelijke woningen in Moraira en omgeving. Spanje Makelaars opereert van Alicante tot aan Valencia. Zoekt u een appartement, een bungalow, een finca, een villa, een restaurant of misschien wel een mooi stuk bouwgrond, surf naar spanjemakelaars.com en bekijk ons aanbod. Zoekt u iets anders? Bel! Wij hebben veel meer.

Bent u geïnteresseerd in nieuwbouw? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren hoogstaande bouw, een korte bouwperiode, alles met 10 jaar garantie en onze ontwerpen variëren van traditionele finca's tot hypermoderne 5-sterrenwoningen!

---------

Speciale aanbieding

Een van onze relaties biedt te koop aan Andy Warhol's portfolio 'Cowboys & Indians', gesigneerd en voorzien van alle certificaten. Het betreft alle 10 screenprints en dat maakt deze aanbieding heel uniek. Zelden wordt een complete portfolio verkocht!!!

Portfolio Andy Warhol Cowboys and Indians 10 stuks

Wilt u meer info? Surf naar onze website of neem contact met ons op. Ik ben altijd bereikbaar op 0034 627 24 24 98. Ook op zon- en feestdagen.

Pim Günzel

www.spanjemakelaars.com
.

golf zon en zee strand eten