spanje_makelaars N i e u w s b r i e f  -  m a a r t  2 0 1 2 spanje_makelaars
Spanje Makelaars
spanje Uw Nederlandse makelaar aan de Costa Blanca nederland
Moraira 525.000 Resale Nieuwbouw Projecten
beeldschone fincabestaande woningennieuwbouwprojectontwikkeling
spanje_makelaars spanje_makelaars

Geachte Spanjeliefhebber, ook dit jaar houdt spanjemakelaars.com u weer zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt aan de Costa Blanca!

Nieuw!

Nu is gebleken dat huizen uit bankbeslag meestal veel te duur zijn, heeft Spanje Makelaars een nieuwe bron aangeboord. Sinds kort kunnen wij onze klanten vastgoed aanbieden dat via de Spaanse overheid wordt verkocht.

In alle gevallen betreft het panden die om verschillende redenen leeg zijn komen te staan en waarvan onomstotelijk is vastgesteld dat ze niemand anders toebehoren en er ook geen familie en/of erfgenamen zijn aan wie ze kunnen worden toegewezen. De daaropvolgende onteigening loopt via de rechtbank en duurt gemiddeld twee jaar, waarna het vastgoed definitief aan de staat vervalt.

Deze woningen worden zo'n 30% onder de huidige marktwaarde aangeboden. Bent u geïnteresseerd in dit aanbod, en bedenk dat ze worden verkocht zoals ze worden aangetroffen, laat het ons weten. U koopt direct van de staat!

Portfolio

Ook deze maand hebben we weer bijzonder mooie aanbiedingen in onze portefeuille zitten. Wie ja durft te zeggen, koopt heel veel huis voor bijzonder weinig geld op dit moment. Vrijstaande villa's, finca's, bungalows, appartementen en grondstukken, wij bieden ze aan tegen bodemprijzen. Als aankoopmakelaar behartigen wij de belangen van de koper. Uw belangen.

Hier enkele voorbeelden. Alle prijzen Kosten Koper. Klik op de foto's voor meer info:
.

Benissa Costa

Altea la Vella

designvilla voor een spotprijs Schitterend 2 slaapkamer appartement in Altea la vella
Designvilla Appartement
300.000 € 235.000 €
------------
Moraira Moraira
Een heerlijk, groot woonhuis op korte afstand strand en Moraira Fraaier zeezicht bestaat niet!
Villa Villa
369.000 € 560.000 €

Meer info?

Ik ben altijd bereikbaar op 0034 627 24 24 98. Ook op zon- en feestdagen.

Pim Günzel

www.spanjemakelaars.com

.
golfzon en zeestrandeten