spanje_makelaars N i e u w s b r i e f  -  j a n u a r i  2 0 1 1 spanje_makelaars
Spanje Makelaars
spanje Uw Nederlandse makelaar aan de Costa Blanca nederland
Moraira 525.000 Resale Nieuwbouw Projecten
beeldschone finca bestaande woningen nieuwbouw projectontwikkeling
spanje_makelaars  Klik op de foto's voor informatie  spanje_makelaars 

.

Geachte Spanjeliefhebber, zoals beloofd houdt spanjemakelaars.com u zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt aan de Costa Blanca!

Vandaag vraag ik uw speciale aandacht voor een superkoopje. Deze zeer ruime 4-slaapkamer-villa met een oppervlakte van 264 m2 op een vlak grondstuk van 656 m2 staat op een van de meest gewilde plekjes van Moraira: Cap Blanc. Zeer groen en rustig gelegen, maar toch op korte afstand van de zee, het strand en het uitgaansleven van Moraira.

Wat een superkoopje, deze villa van 264 m2 op 656 m2 eigen grond in Moraira - Cap Blanc!

Klik op de foto hierboven voor meer afbeeldingen

Op de begane grond bevinden zich twee 1-slaapkamer-appartementen, elk met eigen kookgelegenheid, badkamer en lounge. Op de 1ste verdieping treft u twee dubbele slaapkamers, een badkamer en een ruime zitkamer met open keuken die toegang geeft tot een terras waar u kunt genieten van de prachtige omgeving en het zeezicht.

Het huis is voorzien van cv en dubbel glas. De garage is eenvoudig om te bouwen tot 5de slaapkamer. Het geheel verkeert in prima staat van onderhoud.

De prijs van deze villa is slechts 295.000 euro k.k. Dat komt neer op net iets meer dan 1100 euro per m2. Ongekend goedkoop!

Bent u geïnteresseerd? Aarzel niet te lang en kom snel kijken. De prijzen zijn al laag, maar dit huis is wel heel erg goedkoop. Zien is kopen!

Ik ben altijd bereikbaar op 0034 627 24 24 98. Ook op zon- en feestdagen.

Pim Günzel

www.spanjemakelaars.com
.

golf zon en zee strand eten