spanje_makelaars N i e u w s b r i e f  -  m e i  2 0 1 3 spanje_makelaars
spanjemakelaars.com niieuwsbrief
Uw Nederlandse aankoopmakelaar aan de Costa Blanca

Koopjes, koopjes en nog eens koopjes!

Geachte lezer, ondanks het feit dat de 'bad bank' (bankbeslag) tot nu toe niet levert wat we ervan verwacht hadden - er komt bijna niks vrij en wát er wordt aangeboden is oninteressant en/of te duur - is het toch niet moeilijk om voor een bescheiden bedrag uw droomhuis aan de Costa Blanca te vinden.

Wie het niet erg vindt om een minuut of 5 naar het strand te rijden, mag zich verheugen op een ruim aanbod aan villa's zo rond de 250.000 euro k.k. Daarvoor krijg je gemiddeld een vrijstaande woning met 2 of 3 slaapkamers, een tuin van ongeveer 800 m2, en dat alles meestal in prima tot ook wel in perfecte staat van onderhoud.

Dit soort woningen zijn ook nog eens zeer goed te verhuren. Gedurende de zomermaanden levert een villa met zwembad al gauw 1200 tot 1700 euro per week op. Heeft het huis meer dan 3 slaapkamers en is het van alle luxe voorzien, dan lopen de bedragen zomaar op tot soms wel 3000 euro per week. Tel uit je winst!

Wie dat namelijk afzet tegen de rente die de bank op uw spaargeld geeft, en dan heb ik het maar niet eens over bankkosten & inflatie, doet er goed aan zich snel te bezinnen op de aankoop van een vakantiehuis aan de Costa Blanca. Een rendement van 5% is eenvoudig haalbaar. Tel daar het plezier van zo'n huis bij op, en u moet wel een hekel aan uzelf hebben om uw gehele vermogen de bank toe te vertrouwen.

De trend is overigens al weer een paar jaar 'dicht-op-het-dorp'. Zeezicht is leuk, heel leuk zelfs, maar dicht op het dorp is in de meeste gevallen de eerste wens van aspirant kopers. Is het ook nog eens een groot huis, dan kan zo'n woning rekenen op veel interesse. Uiteraard vertaalt zich dat in de prijs. Wie echt op een paar minuten wandelen van dorp & strand wil wonen, moet bereid zijn z'n portemonnee te trekken.
Sleutelbeheer

Wellicht is het voor u lastig om uw huis te beheren als u in Nederland zit. Houdt dat een mogelijke aankoop tegen. Maar beheren, dat doet Spanje Makelaars graag voor u. In de wijde omgeving van Moraira. Grofweg van Calpe tot Denia hebben wij meerdere huizen in beheer waar wij al het onderhoud doen. Denk daarbij aan controle na storm, aan klein en groot onderhoud, aan schoonmaken en tuinwerkzaamheden. Beheer op maat tegen een laag tarief.

Klik op de foto's voor meer informatie

Moraira grondstuk 1046 m2, vlak op dorp en strand voor 139000 euro Moraira

Wie een huis wil bouwen in Moraira zal veel moeite hebben met het vinden van een perceel dicht op het dorp en strand. Dit grondstuk van 1046 m2 is een van de uitzonderingen (1.3 km) en beschikt over een onafgebouwde constructie die kan dienen als basis voor een prachtige nieuwbouw. Dat scheelt veel geld en tijd!

Prijs 139.000 euro k.k.

Moraira

Goed, het smeekt om nieuwe tegels, keuken en badkamer, maar dan heb je een geschakelde 2-slaapkamer bungalow op slechts een paar minuten lopen van het dorp en strand. Geen auto meer nodig. Ideale vakantiewoning, verhuur en/of pied-à-terre. Een zeldzame locatie!

Prijs: 149.000 euro k.k.
Schakelbungalow op loopafstand strand & Moraira centrum. Geen auto meer nodig!. 149000 euro

Onberispelijke villa in Gata de Gorgos, 8 kilometer van de stranden van Denia Gata de Gorgos - Gata Residencial

Deze heerlijke villa van 164 m2 op 600 m2 grond, verkeert in nieuwstaat en biedt 3 slaapkamers en 2 badkamers. De tuin is schitterend aangelegd en biedt veel privacy. Het geheel wordt gemeubileerd (+ Seat Ibiza) verkocht. Centrale verwarming, airco, zwembad.

Prijs: 249.000 euro k.k.

Benitachell

Deze vrijstaande villa is opgebouwd uit twee gescheiden appartementen, ideaal voor verhuur. Het eerste appartement beschikt over 3 slaapkamers, het andere heeft 2 slaapkamers. Het grondstuk bedraagt 850 m2. De eigenaar wil snel verkopen en heeft de vraagprijs van 380.000 euro enorm verlaagd.

Prijs: 250.000 euro k.k.
Deze villa in Benitachell leent zich uitstekend voor verhuur en/of dubbele bewoning.

Prachtige gelegen villa met mooi zeezicht! Moraira

Aan deze 2-slaapkamervilla van 110 m2 op 800 m2 grond, is al veel verbouwd. Alleen het dak moet gecontroleerd worden na een lekkage. De villa ligt op 1.8 km van het dorp & strand. Een geweldig huis om te verhuren en natuurlijk zelf van te genieten. Het zeezicht is mooier dan de foto's laten zien. Priced to sell!

Vraagprijs: 255.000 euro k.k.

Moraira

Vanwege de sterk gedaalde grondprijzen, bent u als u besluit om nieuw te bouwen, absoluut spekkoper. Deze designvilla wordt sleutelklaar opgeleverd, inclusief 10 jaar garantie!

Niets is mooier dan uw eigen villa te ontwerpen, en dat voor een prijs die direct concurreert met het aanbod van bestaande woningen.
Prijs: vanaf 375.000 euro k.k.
Benissa Costa: Nieuwbouwvilla met zwembad en zeezicht, sleutelklaar plus 10 jaar garantie voor slechts 370.000 euro kk

En dit is maar een kleine greep uit de aanbiedingen van deze maand. Zoekt u iets specifieks, laat het mij weten. Er is niets dat wij niet kunnen vinden.
.
Castalla 159.000 Moraira 270.000 Nieuwbouw Te huur
meer koopjes Geweldig leuke villa nieuw bouwen is een goed idee vakantieverhuur
  Klik op de foto's voor informatie   

.

Wilt u meer informatie? Surf naar www.spanjemakelaars.com , mail of bel. Ik ben altijd bereikbaar op (0034) 622 455 396. Ook op zon- en feestdagen.

Pim Günzel

www.spanjemakelaars.com
.