spanje_makelaars N i e u w s b r i e f  -  m a a r t   2 0 1 4 spanje_makelaars
spanjemakelaars.com niieuwsbrief
Uw Nederlandse aankoopmakelaar aan de Costa Blanca

Verkoop huizen tot 3 ton sterk in de lift!

Geachte lezer, laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: het is weer druk bij de notaris in Moraira. Vrijwel alles wat fatsoenlijk is en onder de 3 ton op de markt komt, is zomaar binnen een paar weken verkocht. Soms zelfs dezelfde dag.

Natuurlijk, het hangt af van de locatie en het soort object, maar een beetje leuk huis rond de 200- tot 250.000 euro is zo weg. Reden? Vergeleken met een paar jaar geleden zijn de woningen spotgoedkoop en de meerderheid van onze klanten vertrouwt het spaargeld niet meer en/of vreest een nieuwe ondergang van de beurs.

Wie ook maar een beetje van avontuur houdt, koopt hier een tweede huis om zelf van te genieten en/of om te verhuren. Vijf procent rendement is zo gemaakt en niemand die u uw huis afpakt in het kader van steunleningen aan armlastige landen.

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het vinden van spotkoopjes in de wijde omgeving van Moraira, Calpe, Benissa, Javea, Lliber en Jalon en ook nu heb ik weer een paar bijzondere aanbiedingen. Waren dit voorheen vooral bankbeslaghuizen, nu zijn het meestal eigenaren die willen profiteren van de verkoophoos en om die reden de prijs van hun woning flink hebben laten zakken.

Heeft u vragen over onderstaande woningen of bent u op zoek naar meer informatie? Bel mij op (0034) 622 455 396, ook buiten kantoortijden en op zon- en feestdagen!

----- Aanbieding 1 -----

Ik wil beginnen met een grondstuk van 16.000 m2 , inclusief een kleine, te restaureren boerenwoning met 4 kamers en een zolderverdieping, een lange eigen oprijlaan, en dat alles op slechts 7 minuten rijden van het centrum van Moraira en het strand.

Je zou dit object kunnen omschrijven als “best of both worlds”, en daar is niets aan gelogen. Heerlijk wonen op de campo (boerenland), volledig privé, met alles wat een mens zich maar kan wensen om de hoek.

Spotkoopje! Casa de Campo op 16.000 m2 grond, op 7 minuten van Moraira en het strand! Prijs: 110.000 euro!!!!

Wie niet veel ruimte nodig heeft, kan de woning restaureren en naar wens uitbouwen. Wie opnieuw wil beginnen, kan de casa afbreken en een paleis neerzetten. Water en stroom onderaan de weg.

Zo goedkoop ben ik ze nog niet tegengekomen op deze locatie. 

Prijs…. 110.000 euro.

----- Aanbieding 2 -----

Onderstaande villa is aan een blijvende groenzone gebouwd, in de streek tussen Moraira en Benissa. San Jaime heet deze wijk en op een paar honderd meter afstand bevindt zich de prachtige golfbaan Ifach. Geniet daar van de sport, of drink er een koffie in het gemoedelijke restaurant dat uikijkt over de baan naar de zee.

Spotkoopje!

Op korte afstand bevinden zich de internationale supermarkt Pepe la Sal, meerdere restaurants, een bank, een apotheek, en het centrum van Moraira en de stranden liggen op enkele minuten rijden. De villa beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, een ingeglaasde naya, een inpandige garage, een buitenkeuken en een ruim zwembad.

De eigenaar heeft last van zijn gezondheid en wil zo snel mogelijk verkopen. Vandaar dat hij zijn vraagprijs fors heeft verlaagd.

Prijs…. 215.000 euro.

----- Aanbieding 3 -----

Deze vrijstaande villa van 100 m2 op 850 m2 grond, beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer, alles gelijkvloers. Bouwjaar 1984. Strand El Portet 7 minuten rijden.

Ideaal vakantiehuis op 7 minuten rijden van het strand El Portet

Het geheel mag een verfje hebben en is wat gedateerd, maar verkeert in prima staat van onderhoud. Ook deze eigenaar wil om gezondheidsredenen snel verkopen, vandaar de absurd lage prijs.

Prijs…. 185.000 euro.

En dit is maar een kleine greep uit de aanbiedingen van deze maand. Zoekt u iets specifieks, laat het mij weten. Er is niets dat wij niet kunnen vinden.
.
Castalla 159.000 Moraira 270.000 Nieuwbouw Te huur
meer koopjes Geweldig leuke villa nieuw bouwen is een goed idee vakantieverhuur
  Klik op de foto's voor informatie   

.

Wilt u meer informatie? Surf naar www.spanjemakelaars.com , mail mij op pimgunzel@live.nl of bel. Ik ben altijd bereikbaar op (0034) 622 455 396. Ook op zon- en feestdagen.

Pim Günzel

www.spanjemakelaars.com
.