N i e u w s b r i e f  -  d e c e m b e r  2 0 1 2
spanjemakelaars.com niieuwsbrief
Uw Nederlandse aankoopmakelaar aan de Costa Blanca
.
"Ho Ho Ho, Merry Christmas!!!"
.
Merry Christmas and a Happy New Year!

Geachte Spanjeliefhebber, Spanje Makelaars wenst u bijzonder fijne kerstdagen en een geweldig Nieuwjaar. Het klinkt cliché en het is ongetwijfeld cliché, maar ik hoop dat u in volle gezondheid zult genieten van alles wat deze laatste dagen van het jaar zo bijzonder maakt.

Geen Nostradamus, geen apocalyptische Maya die daar iets aan kan veranderen, zo zal blijken als u dit op zaterdag 22 december leest, en wat zou het geweldig zijn als we met z'n allen de crisis in 2013 een beetje terug in z'n hok kunnen duwen.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, en eerlijk gezegd is ook nog eens zo dat die crisis niet alleen maar kommer en kwel brengt, maar dat heb ik hier al vaker betoogd. Wie ooit heeft gedroomd van een betaalbare woning aan de Middellandse Zee, die moet nu z'n slag slaan.

Hieronder enkele voorbeelden:

Spotgoedkope finca in pedreguer Pedreguer

Deze romantische finca van 170 m2 op 820 m2 grond biedt de eigenaar 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime keuken, een zitkamer en study. Schitterend bergzicht, veel rust & natuur op korte afstand van het dorp.

Kerstaanbieding! Prijs verlaagd van 215.000 naar 180.000 euro k.k.

Benissa Costa

Wegens familieomstandigheden te koop deze totaal gerenoveerde villa van 151 m2 op 1209 m2 grond. Alles nieuw aangelegd. U treft er een privé 2-slaapkamerwoning, plus 2 gescheiden, compleet ingerichte studio's voor verhuur.

Een unieke aanbieding voor een belachelijk lage prijs. Pracht locatie! Prijs: 355.000 euro k.k.
Benisssa Costa Bed and Breakfast in perfecte staat van onderhoud

Benissa Costa, heerlijke villa met pracht zeezicht Benissa Costa

Deze villa van 211 m2 op een grondstuk van 800 m2 beschikt over 3 slaapkamers, 3 badkamers, gastentoilet, eetkamer, keuken en bijkeuken. Zwembad 9 x 4 m. Rondom treft u diverse terrassen en een fraaie tuin.

Het strand is 10 minuten lopen. Prijs: 359.000 euro k.k.

Moraira

Deze 3-slaapkamer, 2-badkamer villa van 153 m2 op 1240 m2 vlakke grond, staat op een paar honderd meter van het strand en centrum van Moraira. Cv, airco, open haard, BBQ, carport, veel opslagruimte, etc...

Het geheel verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Prijs: 380.000 euro k.k.
RUime villa op slechts een paar honderd meter van het centrum en strand van Moraira
.
Castalla 159.000 Moraira 695.000 Nieuwbouw Te huur
meer koopjes Moraira: schitterende villa op korte afstand van El Portet nieuw bouwen is een goed idee vakantieverhuur
Klik op de foto's voor informatie 

.

Wilt u meer informatie? Surf naar www.spanjemakelaars.com, mail of bel. Ik ben altijd bereikbaar op (0034) 622 455 396. Ook op zon- en feestdagen.

Pim Günzel

www.spanjemakelaars.com
.